Over Lingerie Marim

Sinds 1968Een gevestigde waarde in genk

Wie is Lingerie Marim?

Sinds 1968

Lingerie Marim is reeds sinds 1968 een gevestigde waarde in de Shopping 1 te Genk.
Klanten van elke leeftijd stappen bij ons binnen voor persoonlijk advies.

Lingerie-stylistes

De vertrouwde intieme sfeer , samen met persoonlijke begeleiding blijven de belangrijkste troeven van onze zaak.

Medewerksters Frieda, Kris, Ann, Belinda en Veronique, die opgeleid zijn als lingerie stylistes, adviseren u graag in het kiezen van mooie goedzittende lingerie.

Van De Velde lingerie

Wij werken hoofdzakelijk met lingerie van de firma Van De Velde.

Zij zijn degenen die Marie Jo, L'aventure, PrimaDonna, PrimaDonna Twist, PrimaDonna Swim en PrimaDonna Sport ontwerpen; allemaal topmerken met uitmuntende pasvormen en stoffen. Ieder seizoen volgen we de volledige collecties én -wat nog belangrijker is- ook alle maten zodat we iedere vrouw kunnen helpen met een passend model.

Borstprotheses

Lingerie Marim is gespecialiseerd in prothese-beha's. De lingerie van bv. Marie Jo wordt persoonlijk aangepast aan de pasvorm van de klant.
Dit geeft de klant de mogelijkheid om haar geliefde lingerie merk te blijven dragen zodat ze zich de vrouw kan voelen die ze ervoor was.

Ervaren bandagiste

Sedert januari 2013 zijn we nog een stap verder gegaan door eveneens borstprotheses aan te bieden.

Nathalie, een ervaren bandagiste, heeft zich bij ons team gevoegd en staat iedere dinsdag tot beschikking na het maken van een afspraak. Een afspraak maken kan via onze winkel.

Uitgebreide winkel

Lingerie Marim doet niet alleen aan lingeriestyling, maar ook aan winkelstyling! Zo werd het pand volledig opgefrist, heringericht, en zelfs verdubbeld in oppervlakte! Dit allemaal om de klant nog meer keuze, en nog meer ruimte te geven bij het passen van de lingerie. De nieuwe shop straalt een unieke sfeer uit waarin ook de man zich welkom voelt, en heeft nu 6 i.p.v. 4 paskamers.

Een nieuwe shop, een nieuwe huisstijl!

In 2015 lanceert Lingerie Marim haar nieuwe logo met bijpassende slogan "Een hart voor lingerie". Maar het gaat nog iets verder. Ook voor de klant heeft het Lingerie Marim-team immers een groot hart. Benieuwd? Kom eens langs en ervaar!

Evenementen en nieuwe trends

Lingerie Marim organiseert leuke evenementen voor haar klanten. Zo is Loes van den Heuvel op bezoek gekomen tijdens de dag van de klant. Daarnaast vinden we het heel leuk om onze klanten te verrassen met nieuwe collecties of producten.

Wij hopen van harte dat we ook u binnenkort mogen verwelkomen in onze zaak.
Het Lingerie Marim-team

Cartoon Marie Jo

Deze cartoon is speciaal voor Lingerie Marim ontworpen voor ons 50-jarig jubileum.