Borstprotheselingerie

Bij lingerie gaat het om meer dan alleen maar verkopen. Je lichaam kun je hier niet verstoppen maar wij zorgen voor de juiste camouflage: de dame die hier buiten stapt moet zich goed voelen en dat uitstralen.

Na een operatie is het van groot belang dat u een perfect passende prothese krijgt. Bij de keuze hiervan wordt u bijgestaan door onze bandagiste An. Zij werkt reeds enkele jaren met verschillende lingerie winkels en dat heeft alleen maar voordelen. 

Door de expertise krijgt u een perfect zittende bh en een ruime keuze. 

- Van harte welkom -

logo extractie BH_Tekengebied 1
Firma orthocam levert het model en de maat prothese waarmee u het mooist bent. Door deze samenwerking behalen we steeds het beste resultaat. 
 
Bij Lingerie Marim bestaat deze service al 9 jaar waardoor wij uiteraard ook heel veel hebben bijgeleerd aangaande lingerie. Onze specialiteit is dan ook het aanpassen van de merken Marie Jo,  PrimaDonna aan de noden van de klant.

- allemaal hetzelfde doel -

logo extractie BH_Tekengebied 1
Wij voorzien onze lingerie van een katoenen hoesje zodat de vrouw haar geliefde lingeriemerk kan blijven dragen.
 
Door de jaren heen hebben we gemerkt dat deze ondersteuning zeer goed werkt. Uiteraard bekijken wij samen met u en de bandagiste al de mogelijkheden en u kiest waar u zich het best in voelt. Wij hebben ook gespecialiseerde borstprothese lingerie van Anita en Amoena. 
Voor de bandagiste An dient u steeds een afspraak te maken.
Zij komt 2 maal per maand op vaste dagen. (Voor lingerie kan u altijd bij ons terecht zonder afspraak.)

Wij willen iedereen die geconfronteerd worden met kanker een hart onder de riem steken.

Lingeriestylisten: Belinda, Ann, Veronique en Kris