- Over kim, psychologisch consulent en life coach -

Logo Lingerie Marim

Mijn naam is Kim Ghelen, een gepassioneerd psychologisch consulent en gecertificeerd life coach en ik ben hier om u te begeleiden in uw groei naar een vervuld en evenwichtig leven. 

Kracht eigen geest

- discipline -

Als jonge vrouw van 32 jaar ondervind ik zelf de uitdagingen en moeilijkheden waarmee we vandaag de dag worden geconfronteerd. Na een ernstig snowboardongeval worstelde ik een jaar lang met chronische pijn. Ondanks de sombere prognose van artsen weigerde ik deze te aanvaarden. In plaats daarvan ontdekte ik de kracht van mijn eigen geest en het belang van discipline in het genezingsproces. Deze diepgaande ervaring heeft mijn passie opnieuw aangewakkerd: anderen begeleiden en ondersteunen waar mogelijk. Ik geloof dat iedereen in staat is om door barrières heen te breken om zo meer geluk en vervulling te vinden. Iedereen heeft het recht om zijn of haar volle potentieel te ontdekken en te benutten. 

Psychologisch inzicht

- coachingdeskundigheid -

Met mijn unieke combinatie van psychologisch inzicht en coachingsdeskundigheid sta ik klaar om u dat extra zetje te geven dat u nodig heeft om uw doelen te bereiken en het leven te creëren waar u naar verlangt. Samen werken we aan groei, empowerment en transformatie, alles afgestemd op uw behoeften en tempo. Laten we samen uw innerlijke kracht ontdekken en uw leven transformeren naar iets buitengewoons. Neem vrijblijvend contact op en we bekijken samen wat mogelijk is. Werkwijze: Met mijn diploma in toegepaste psychologie, opleiding als life coach en ervaring in het werken met individuen, groepen en in de bedrijfswereld, heb ik een diepgaand inzicht ontwikkeld in de menselijke geest en gedrag. Mijn benadering is gebaseerd op maatwerk, waarbij ik de unieke behoeften en doelen van elk individu respecteer en ondersteun.

Wil je meer over mij te weten komen?


Binnenkort komt mijn website online en kan je deze hier bezoeken. Meer info over mijn visie als life coach vind je alvast in mijn blogbericht “Echte Schoonheid, meer dan uiterlijk vertoon”

Interesse?

Contacteer mij gerust voor een afspraak