- Over ons -

Logo Lingerie Marim

“Wij hebben een hart voor onze klanten, een hart voor de zaak en een hart voor lingerie” Dat zie je ook verwerkt in het logo: een mooie combinatie van een hart en een beha.

50 jaar lingerie

- Sinds 1968 -

Lingerie Marim is reeds sinds 1968 een gevestigde waarde in Shopping 1 Genk. Klanten van elke leeftijd stappen bij ons binnen voor persoonlijk advies. Wij werken hoofdzakelijk met topmerken zoals Prima Donna, Twist, Marie Jo & L’Aventure, …

Team Lingerie Marim

Persoonlijk & intiem

- dankzij de lingeriestylisten -

De vertrouwde intieme sfeer, samen met persoonlijke begeleiding blijven de belangrijkste troeven van onze zaak. Medewerksters Kris, Belinda, Veronique en zaakvoerster Ann adviseren u graag in het kiezen van mooie, goedzittende lingerie.

- Brief van de zaakvoerster -

Beste lezer,

Zaakvoerder worden van lingerie Marim was mijn droom van het begin dat ik hier kwam werken als verkoopster. Ik had al snel door dat dit mijn passie is. Dankzij lingerie styling opleidingen, georganiseerd door lingerie fabrikant Van de Velde had ik het vak snel onder de knie. Uiteraard hebben mijn jarenlange ervaringen mij gebracht tot waar ik vandaag sta en ik leer nog alle dagen bij door mijn klanten. Het blijft een uitdaging om problemen op te lossen. De voldoening is dan ook ontzettend groot telkens als je bedankt wordt voor de goede service.

Bij lingerie gaat het om meer dan alleen maar verkopen. Je lichaam kun je hier niet verstoppen maar wij zorgen voor de juiste camouflage: de dame die hier buiten stapt moet zich goed voelen en dat uitstralen. 

Een team van drie dames: Chris, Belinda en Veronique staan mij dagelijks bij en hebben evenveel passie voor lingerie. Zij krijgen ook veel zelfstandigheid en betrokkenheid bij de orders. Een bewuste strategie want als ik er niet ben moet de zaak ook blijven draaien. Goed management dus! Dat vind ik heel belangrijk.

Nog altijd school ik bij: marketing, coaching, lingeriestyling… allemaal even boeiend. Ik heb er veel uit geleerd en ook veel bevestiging gekregen. Tijd maak ik vooral voor lingerie, wat toch mijn grootste passie is en blijft. Ik wil elke dag minstens 1 fan maken, 1 persoon die mijn passie overdraagt . Het zijn er gelukkig veel meer! Maar daar doe ik het voor. Met passie mensen kunnen stylen en er ook nog complimentjes voor krijgen, dat werkt verslavend, Echt verslavend!

“elke dag je passie beleven, dat is toch de mooiste vakantie die je kan genieten”

Ann Spanoghe

–  Shopping 1, 3600 Genk  –

Prima Donna model
quote "Ik kijk nu met veel meer bewondering naar mijn eigen lichaam"
Prima Donna model